Μαρία Μηλιώτη

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα Εικαστικά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ έκανε το MASTER της στην Γλυπτική με υποτροφία στην Academia Αrt Macerata Italia. Μετείχε στον Ερευνητικό Τομέα του τμήματος Εικαστικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης.

Ως Εικαστικός Καλλιτέχνης έχει εμπειρία ελεύθερου επαγγελματία.

Εργάζεται ως Εκπαιδευτικός Εικαστικών Μαθημάτων στην Α’βάθμια και Β’βάθμια Εκπαίδευση.

Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος της Επιτροπής Εικαστικών Αν.Στερεάς & Ευβοίας .

Είναι μέλος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων και μέλος των Καλλιτεχνών Κεντρικής Ελλάδας, στην οποία υπήρξε και μέλος του Δ.Σ

Έχει λάβει μέρος σε σειρά Εικαστικών Εκθέσεων, ενώ εχει επιμεληθεί και οργανώσει μαθητικές εκθέσεις εικαστικών.

Βραβεύτηκε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Β. Αιγαίου για την μικρού μήκους ταινία της «Όλα ξεκίνησαν το πρωΐ, όλα τελείωσαν το πρωΐ»

Το δυνατό σημείο της είναι να γεννά ιδέες . Εκεί που υπάρχει πρόβλημα το αντιμετωπίζει άμεσα με έξυπνους τρόπους.

Γνωρίζει καλά να στήνει πρωτοποριακά προγράμματα και δίνει αξία σε οτιδήποτε οι άλλοι νομίζουν ότι δεν αξίζει. Το αποτέλεσμα συνήθως πείθει και τον πλέον δύσπιστο κάτι που αντιμετωπίζει με χαμόγελο (αν και αργά το καταλάβατε δεν πειράζει, τι να κάνεις να μαλώσεις;) Αυτό που τής αρέσει πολύ είναι να φτιάχνει ομάδες με δουλειά και συλλογικά αποτελέσματα , το όνειρο της είναι να καταφέρει η Ελλάδα να απόκτηση ομαδικότητα.

Αγαπημένη της φράση: “ την ευτυχία την βρίσκεις με το ήθος σου, και όταν αγαπήσεις πραγματικά των εαυτό σου, βρίσκεις και την αξία σου.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *