Ζωή Σπαθή

Γεννήθηκε το 1962 στον Πειραιά. Έζησε μέχρι το 2012 στην Αθήνα και έκτοτε μετεγκαταστάθηκε στην Αγία Τριάδα, όπου ζει μέχρι τώρα. Είναι μητέρα ενός γυιού.

Αποφοίτησε από την Θεολογική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1986, και από το Τμήμα Ανάλυσης και Προγραμματισμού Η/Υ, ΣΤΕΦ, ΤΕΙ Αθηνών το 1992.

Παρακολούθησε σεμινάρια management και τεχνικών πωλήσεων στο Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητος (ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ) και υπήρξε επί 15 ετία υπεύθυνη Πωλήσεων και Ανθρωπίνου Δυναμικού στις εταιρείες Φυσικού αερίου Progas και ΕΦΑ gas, ενω τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.

Είναι επικοινωνιακή, ενώ έχει βαθειά εμπειρία στην οργάνωση και υλοποίηση οποιουδήποτε πλάνου της ανατεθεί και αναλαμβάνει πάντα με συνέπεια και δυναμική τις υποχρεώσεις της

Έχει ισχυρή ενσυναίσθηση και αγάπη για τον άνθρωπο και αυτό την οδήγησε να ασχοληθεί για ένα διάστημα με τους ηλικιωμένους στο χωριό.

Δυνατά της σημεία είναι η πειστικότητα στην συνεργασία, η εμπεριστατωμένη γνώση στον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων και η αφομοίωση νέων στοιχείων.

Αγαπημένη της φράση: “επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να ξανασηκωθείς”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *